Zavírací den
PIZZA DELUXE
Bezlepková pizza
Certifikát kontroly a jakosti Labtech
Brno
Jako jedinní v Brně Vám můžeme upéct kterou koliv malou pizzu
z bezlepkového těsta a bezlep kových surovin.
Výroba bezlepkové pizzy probíhá na odděleném pracovišti. Při přípravě
i pečení nedochází ke kontaminaci.
Doba vlastní přípravy, rozvozu je 90 – 120 minut. Při odběru na
provozovně 45 – 60 minut.
Kontrolováno Státní zemědělskou a potravinářskou
inspekcí,protoklol o zkoušce D064–70989/15/A01
Catania
smetana, mozzarella, slanina, vejce, kysané zelí, bazalkové pesto, parmezán
Daisy
smetana, mozzarella, šunka, kukuřice, niva
Maj Taj
smetana, mozzarella, kuřecí maso, bambusové výhonky, kari koření
Margherita
sugo, mozzarella-dvojitá porce, bazalka
Olive e Funghi
sugo, mozzarella, žampiony, olivy černé a zelené
Podvodnik
bazalkové pesto, mozzarella, kuřecí maso, slanina, cibule
Vegeone
olivový olej, mozzarella, bambusové výhonky, chřest, kapustičky, hrášek, paprika, kukuřice, parmezán
White csabai
smetana, mozzarella, čabajka, slanina, cibulky